Produse Rehau

REHAU este lider internaţional şi marcă de prestigiu pentru soluţii pe bază de polimeri în domeniile Construcţii, Automotive şi Industrie. Noi generăm progrese continue prin propriile puteri inovatoare şi prin compentenţă în tehnica suprafeţelor precum şi în dezvoltarea de materiale şi sisteme. Peste 15 000 de angajaţi în 170 de locaţii de pe întregul glob se angajează să asigure succesul companiei noastre independente.

Fondare: În 1948 la Rehau în regiunea Oberfranken; materialele tradiţionale sunt înlocuite de materii pe bază de polimeri; primele produse: rame pentru industria încălţămintei, furtunuri şi componente pentru industria automobilelor. În 1956 se fondează prima filială din străinătate în Austria. În 1996 Centrul Administrativ pentru Europa de Sud-Est îşi are sediul în Austria, la Guntramsdorf, lângă Viena. În 2000, fondatorul companiei Helmut Wagner predă conducerea fiilor săi, Jobst Wagner devine Preşedinte al Supervisory Board, Dr. Veit Wagner devine Vicepreşedinte.

Dezvoltare: REHAU are mai întâi succes în Germania şi în ţările învecinate din Vest. Prima filială din străinătate este fondată în Austria. Apoi urmează o extindere în întreaga Europă precum şi spre America de Nord, Asia şi Australia. Astăzi REHAU are reprezentanţe în peste 50 de ţări din întreaga lume.

Construcţii
Arhitecţi, proiectanţi, investitori şi comercianţi, utilizatori şi beneficiari profită de soluţiile complexe de sisteme pentru domeniul construcţiilor. Datorită varietăţii unice de programe suntem lideri în Europa în domeniul soluţiilor pe bază de polimeri pentru sisteme de ferestre şi faţade, tehnica clădirilor precum şi pentru sisteme de conducte pentru construcţiile subterane.