Despre Noi

Bine aţi venit la www.maximusenergy.ro!
Societatea comerciala MAXIMUS General Services S.R.L.”, este o societate din categoria intreprinderilor mijlocii, cu capital integral privat ce are in obiectele sale de activitate si lucrari de constructii cu tot ceea ce implica activitatea de constructii: fundatii, structuri din beton armat, structuri din zidarie portanta, renovari, consolidari, amenajari interioare, finisaje, compartimentari, plafoane, instalatii electrice, sanitare si termice.

De asemenea societatea noastra va ofera o gama larga de echipamente si produse pentru sisteme de generare a energiei termice si electrice din surse regenerabile. Aceasta energie este folosita pentru incalzirea spatiilor de locuit, prepararea apei calde menajere sau pentru diverse aplicatii industriale. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, gama de produse comercializate incepe de la componente individuale si ajunge pana la sisteme complete, "la cheie" , dimensionate pentru fiecare aplicatie.
Servicii oferite in domeniul energiei verzi:

  1. proiectare, dimensionare si executie "la cheie" a sistemelor comercializate;
  2. service si asistenta tehnica in perioada de garantie si postgarantie;

Politica firmei

Ne respectam clientii si suntem dispusi sa studiem orice propunere a acestora in vederea reducerii cheltuielilor de construire cat si cel de intretinere a constructiilor.

Obiectivul nostru este sa oferim solutii optime, de calitate, care sa respecte cerintele beneficiarilor, termenul de executie al constructiei si bugetul alocat.

Experienta acumulata ne da siguranta ca putem merge inainte promovand calitatea in tot ce facem.

Dorim sa va transpunem in realitate proiectele cele mai frumoase si mai complexe.